Why

LIPSTICK PR is een PR- en communicatiebureau met meer dan twintig jaar ervaring. Wij staan voor zichtbaarheid die bijdraagt aan de organisatiedoelen. Of het nu gaat om een positioneringsvraagstuk, een pr-strategie of bij de uitvoering daarvan, wij hebben de ervaring en kennis om vanuit elk punt te vertrekken. Met veel betrokkenheid en een scherpe blik kijken we naar vraagstukken. We werken met een zorgvuldig gekozen netwerk. De verschillende communicatiespecialisten vullen elkaar aan en hebben één gemene deler: een drive om krachtige en échte verhalen te maken en te verspreiden.

Hoe kunnen we je helpen

  • Positionering: het echte verhaal van jouw organisatie of merk ontwikkelen
  • Strategie: analyse en aanpak van hoe PR en communicatie kan bijdragen aan de ambities van je organisatie, contentstrategie
  • Uitvoering: events organiseren, media benaderen, contentcreatie

Employee ambassadors: stories that stick

Er is geen betere public relations dan de verhalen van medewerkers over de organisatie of het merk waarvoor ze werken. Zij zijn immers de experts, zij kennen de organisatie van binnen en buiten. Dat maakt hun verhaal geloofwaardig. Wij hebben een methode ontwikkeld om die pr-kracht van medewerkers in te zetten. Samen met u en hen gaan we een traject in waarin wij hen motiveren en inspireren en waarin zij leren hun eigen, authentieke verhaal te vertellen en te verspreiden.

Het team

LIPSTICK PR

LIPSTICK PR is opgericht door Fleur. In 2018 zijn Helge en Chloë aan LIPSTICK PR toegevoegd. Fleur, Helge en Chloë kunnen verder bouwen op een flexibel team experts uit het veld met wie we zo nauw samenwerken dat ze ook gewoon LIPSTICK PR zijn.

Fleur

Fleur is de ‘beat behind the brand’ LIPSTICK PR. Verwacht geen tuttebel. Ze is strategisch, weet van aanpakken en resultaten boeken.

Anja

Puurder krijg je ze niet. Als het om gezondheid, voeding, sport en reizen gaat, hoef je Anja niets bij te brengen. En dan is ze ook nog eens een steengoede PR adviseur! Lucky us.

Chloë

Het minst beschreven, maar verre van lege, blad in ons midden. Zij pakt haar stageopdrachten snel en doordacht op en transformeert naar een magazine met zinvolle inhoud. Toppertje.

Esther

Esther is een pr-adviseur die zorgt voor de puntjes op de i. Met haar uitgebreide ervaring op vele vakgebieden in communicatie en marketing, is ook pr haar passie geworden. Een kei!

Klaartje

Klaartje is onze wizz-kid op het gebied van onderzoek. Of het nu medewerkers, klanten of de Nederlanders in het algemeen zijn, Klaartje krijgt door de juiste vragen te stellen betrouwbare inzichten. Een waardevolle expert.

Melissa

Melissa is at the heart of (y)our business as she is the one who tells others everything, based on the interviews she does for articles, blogs or web copy. All in English, too.

Nathaly

Nathaly heeft altijd het juiste medicijn in huis voor ‘communicatiekwalen’. Als ‘social media dokter’ biedt ze passende recepten voor social media-vraagstukken, een contentstrategie en een contentplanning.

Nieske

Nieske is de ‘copy cat’ van het team.  Scherp op de tong als het gaat om strategie. In schrift zelfs vlijmscherp.  Poeslief als het gaat om duurzaam & verantwoord ondernemen.

Rob Hoekstra

Rob is een begrip. Geen snelle pr-jongen, maar wel iemand die snel denkt en (niet onbelangrijk) snel schrijft. Onmisbaar.

Lipstick PR
Gruyterfabriek / Gebouw A
Veemarktkade 8
5222 AE 's Hertogenbosch

Zin in sticky PR stuff? Meld je aan: Aanmelden